Senin Hikayen (i diki sou istoria) 2013 720p HD avi GREEK SUBTITLES by TMS GS


    Seeders : 11      Leechers : 0




Note :

Please Update (Trackers Info) Before Start "Senin Hikayen (i diki sou istoria) 2013 720p HD avi GREEK SUBTITLES by TMS GS" Torrent Downloading to See Updated Seeders And Leechers for Batter Torrent Download Speed.

Trackers List

Tracker NameLast CheckStatusSeedersLeechers
udp://coppersurfer.tk:6969/announce1 Year+success110
udp://tracker.publicbt.com:80/announce1 Year+success100
udp://open.demonii.com:1337/announce1 Year+success00
udp://tracker.openbittorrent.com:80/announce1 Year+failed00
udp://tracker.istole.it:80/announce1 Year+failed00
udp://tracker.publichd.eu:80/announce1 Year+failed00



Torrent File Content (1 file)


     Senin Hikayen (i diki sou istoria) 2013 720p HD.avi -
2.48 GB



Description



 							Senin Hikayen 2013 (Η δική σου ιστορία)
http://www.imdb.com/title/tt3397026/

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

“Senin Hikayen”- Η Δική σου ιστορία
Παιδιά, οικογένεια και η ασυγκράτητη άνοδος των ρομαντικών κομεντί στην Τουρκία.

Ο Tolga Örnek, πολυτάλαντος σκηνοθέτης της εναλλακτικής κωμωδίας “Kaybedenler Kulübü” και του πολιτικού θρίλερ “Labirent” παρουσιάζει αυτήν την βδομάδα τη νέα του ταινία “Senin Hikayen”, ένα υβρίδιο οικογενειακής και ρομαντική κομεντί.
Τον τελευταίο καιρό οι κινηματογραφόφιλοι στην Τουρκία έχουν συνηθίσει να παρακολουθούν εγχώριες αισθηματικές κωμωδίες στην μεγάλη οθόνη. Τα τελευταία τρία χρόνια υπήρξε κατακλυσμός από ταινίες αυτού του είδους όπως: η “Celal and Ceren,” του Şahan Gökbakar , το “Evim Sensin” (Είσαι το σπίτι μου) του Özcan Deniz , η “Romantik Komedi” και το “Bu İşte Bir Yalnızlık Var” (Να η μοναξιά).
Με πρωταγωνιστές την υπέροχη Selma Ergeç και τον καρδιοκατακτητή Timuçin Esen, η ταινία μας παρουσιάζει την χαρούμενη ζωή του Hakan και της Esra. Οι δυο τους έχουν έναν ευτυχισμένο γάμο τα τελευταία επτά χρόνια. Ο Hakan είναι ηχολήπτης και η Esra εκδότρια γυναικείου περιοδικού. Αν και δεν δηλώνουν αντίθετοι στο θέμα ‘παιδί’, δεν νιώθουν έτοιμοι να αποκτήσουν παιδιά ακόμα. Το ευκατάστατο ζευγάρι, όπως και πολλά άλλα μοντέρνα ζευγάρια, είναι ευχαριστημένο από τον τρόπο ζωής του, μια ζωή που δεν τους δεσμεύει με τις παραδοσιακές οικιακές ευθύνες. Όλα κυλάνε υπέροχα και ωραία, μέχρις ότου η Meral ,μητέρα του Hakan, που την υποδύεται η εξαιρετική Nevra Serezli, όντας η κλασσική Τουρκάλα μητέρα, θέλει διακαώς να αποκτήσει εγγόνι. Κρατάει επίσης και το καλύτερο χαρτί , το χαρτί της ενοχής. Μόλις έχει βγει νικήτρια από την μάχη ενάντια στον καρκίνο αλλά ίσως αυτός να ξαναεμφανιστεί για αυτό και δεν ξέρει πόσος χρόνος ακόμα της απομένει σ’ αυτόν τον κόσμο. Ευτυχώς , μέχρι και αυτό το σημείο, ο Örnek αποφεύγει το μελόδραμα που θα μπορούσε να δημιουργηθεί από ένα τέτοιο ρόλο και διαμορφώνει με τέτοια προσοχή τον ρόλο της Meral ώστε να εμφανίζεται σαν μια γυναίκα αστεία, ευγενική και εξυπηρετική που κερδίζει την καρδιά του κοινού.
Κάποια στιγμή, η Esra ανακαλύπτει ότι είναι έγκυος και το συμπαθέστατο ζευγάρι δεν ξέρει τι να κάνει. Ο ερχομός ενός παιδιού αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού αλλά και το να μην αποκτήσεις ένα παιδί θα προξενούσε λύπη. Μετά από διάφορα αστεία συμβάντα, αποφασίζουν να κρατήσουν το παιδί και όπως καταλαβαίνετε, η Meral πλημμυρίζει από ευτυχία .Λέξη- κλειδί είναι το ‘ πλημμυρίζει’.
Στο δεύτερο μισό της ταινίας , που είναι ίσως το πιο αστείο, καλογραμμένο και μεστό από ερμηνευτική άποψη κομμάτι της ταινίας, βλέπουμε πως η Esra και ο Hakan αντιμετωπίζουν την εγκυμοσύνη. Η Esra έχει έντονη επιθυμία να φάει τα πάντα, βιώνει ορμονικές αλλαγές , έχει υπερευαισθησία και φυσικά ξεσπάει στον Hakan. Εντυπωσιακή είναι η ειλικρίνεια και η αυθεντικότητα που διακατέχει όλο αυτό το κομμάτι της ταινίας , μιας και ο Örnek πετυχαίνει τις σωστές ισορροπίες ανάμεσα στην αγάπη που μοιράζονται οι δυο αυτοί άνθρωποι και τον αναπόφευκτο εκνευρισμό που νιώθει ο ένας για τον άλλο εξαιτίας της αλλαγής στη ζωή τους.
Έρχεται στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και έτσι ξεκινάνε τα ξενύχτια. Η σούπερ- γιαγιά Meral έρχεται να σώσει τον κόσμο και η οικογένεια γίνεται ακόμα πιο ευτυχισμένη. Στο τρίτο μέρος της ταινίας, η ευτυχία αυτής της οικογένειας μπορεί να προκαλέσει ‘ ζάχαρο’ σε κάποιους θεατές. Όταν όμως η Meral έρχεται και πάλι αντιμέτωπη με τον καρκίνο, η ιστορία αποκτά μια λυπητερή διάθεση και ο συναισθηματισμός χτυπάει κόκκινο. Η ζωή και ο θάνατος είναι η φυσική εξέλιξη των πραγμάτων και αν και η ταινία αποτελεί έναν ύμνο αυτής της φυσικής εξέλιξης των πραγμάτων και του να ζεις τη ζωή σου στο έπακρο, το τέλος της ταινίας κινδυνεύει να χαρακτηριστεί ως διαφημιστικό για ασφάλεια ζωής.
Σε γενικές γραμμές ,το κοινό θα βρει την ταινία αρκετά απολαυστική, επειδή ο Örnek έχει βρει όλα εκείνα τα κόλπα για να φτιάξει μια ταινία που αφήνει το κοινό με μια γλυκιά αίσθηση. Παρουσιάζει μια ακίνδυνη πλευρά της ζωής της ανώτερης μεσαίας τάξης, μια ταινία όμοια κλασσικών παραγωγών ρομαντικών κομεντί του Χόλυγουντ, και παρουσιάζει έναν κόσμο όπου όλοι είναι καλόκαρδοι. Ωστόσο, είναι αρκετά αποκαρδιωτικό το γεγονός ότι απόλυτος σκοπός της ταινίας είναι να προωθήσει τις κλασσικές οικογενειακές αξίες και ότι η αληθινή ευτυχία έρχεται μόνο μέσα από το παραδοσιακό οικογενειακό μοντέλο.
Είναι υπέροχο να βλέπουμε αστικές ιστορίες στον σύγχρονο Τούρκικο κινηματογράφο, όμως εξακολουθώ να διατηρώ μια πολύ συγκεκριμένη επιφύλαξη σχετικά με την συνηθισμένη απεικόνιση του ανθρώπου της πόλης. Στον χώρο αυτών των ταινιών δεν καταλαβαίνω πως οι πρωταγωνιστές πάντα έχουν αρκετά λεφτά, άπλετο χρόνο, ξεκούραστες δουλειές και περνάνε πάντα καλά. Απ’ όσο γνωρίζω, οι δόσεις για τις πιστωτικές μας κάρτες, ο αστρονομικά τεράστιος χρόνος που πρέπει να αφιερώνουμε στις κακοπληρωμένες δουλειές μας και το γεγονός ότι όταν φτάνουμε σπίτι , είμαστε τόσο κουρασμένοι που το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι απλά να παρακολουθούμε άσκοπα τηλεόραση , περιγράφουν έναν τρόπο ζωής πολύ διαφορετικό από αυτόν που βλέπουμε στις ταινίες. Για αυτό και θα ήθελα η επόμενη Τούρκικη ρομαντική κομεντί να απεικονίζει ‘ την πραγματική σου ιστορία’- αυτή όπου η ζωή είναι μια πραγματική μάχη και ακόμα και εν μέσω αυτής της μάχης , οι άνθρωποι εξακολουθούν να ερωτεύονται.

http://www.todayszaman.com/arts-culture_senin-hikayen-babies-families-and-the-unstoppable-rise-of-the-turkish-rom-com_334987.html

Related torrents

Torrent NameAddedSizeSeedLeechHealth
1 Year+ - in Movies1.69 GB00
1 Year+ - in Movies2.25 GB00
1 Year+ - in Movies2.01 GB00
1 Year+ - in Movies1.7 GB00
1 Year+ - in Movies1.07 GB10

Note :

Feel free to post any comments about this torrent, including links to Subtitle, samples, screenshots, or any other relevant information. Watch Senin Hikayen (i diki sou istoria) 2013 720p HD avi GREEK SUBTITLES by TMS GS Full Movie Online Free, Like 123Movies, FMovies, Putlocker, Netflix or Direct Download Torrent Senin Hikayen (i diki sou istoria) 2013 720p HD avi GREEK SUBTITLES by TMS GS via Magnet Download Link.

Comments (0 Comments)




Please login or create a FREE account to post comments

Latest Searches