The Dark Knight(2008) Link-Center


    Seeders : 0      Leechers : 0

Torrent Hash : 3B8312B769494F7CE8450C732797E225C82BEEB6
Torrent Added : 1 Year+ in Movies
Torrent Size : 742.84 MB


The Dark Knight(2008) Link-Center
Fast And Direct Download Safely And Anonymously!










Note :

Please Update (Trackers Info) Before Start "The Dark Knight(2008) Link-Center" Torrent Downloading to See Updated Seeders And Leechers for Batter Torrent Download Speed.

Trackers List

Tracker NameLast CheckStatusSeedersLeechers



Torrent File Content (4 files)


The Dark Knight(2008) Link-Center
     Info.rtf -
184 bytes

     Link-center.rtf -
581 bytes

     LinkCenter.bmp -
157.08 KB

     The Dark Knight(2008) Link-Center Bezoek ons eens en meld je aan.avi -
742.69 MB



Description




Bezoek ook ons forum voor meer http://realfunradio.com/link-Center/index.php

The Dark Knight NL subtitel in begrepen


de film begint met de Joker, die een maffia-bank berooft en vervolgens al zijn handlangers vermoordt zodat hij al het geld kan houden. Die nacht verstoren enkele Batman-imitators een ontmoeting tussen een criminele bende en de Scarecrow. De echte Batman duikt op en voorkomt dat de situatie uit de hand loopt. Zijn pak raakt zwaar beschadigd, en hij vraagt daarom aan Lucius Fox een nieuw en beter kostuum, dat lichter is meer beweeglijkheid biedt. Fox waarschuwt Bruce dat dit pak wel minder bestand is tegen kogels.

In overleg met Luitenant James Gordon besluit Batman om de nieuwe officier van justitie, Harvey Dent, op de hoogte te brengen van hun plan om de bende in te rekenen, en overweegt de mogelijkheid dat Dent zo de held wordt die Batman niet kan zijn. Tegelijkertijd concurreert Batmans alter ego Bruce Wayne met Harvey voor de liefde van Rachel Dawes.

Wayne Inc. ontdekt later dat de Chinese zakenman Lau een maffia-boekhouder is, die de tegoeden van de bendes veilig naar Hong Kong heeft doorgesluisd. Batman reist daarna naar China. In samenwerking met Lucius Fox slaagt hij erin Lau te arresteren. Nu Lau in de cel zit, ziet de Joker zijn kans om de criminele wereld in zijn handen te krijgen. Hij vermoordt een Batman-imitator en stuurt een tape naar de media. Hierop verklaart hij dat zolang Batman zich niet aangeeft, hij elke dag iemand zal vermoorden. Hij maakt zijn dreigement waar, en vermoordt daarbij een rechter en politiecommisaris Loeb; een aanslag op Harvey Dent mislukt door tussenkomst van Batman. Nadat de Joker bij een aanslag op de burgemeester Gordon vermoordt, besluit Bruce Wayne zijn ware identiteit te onthullen, maar dan maakt Harvey in een tv-uitzending bekend dat híj Batman is. Dit is onderdeel van zijn plan om de Joker uit zijn schuilplaats te lokken. De Joker tracht Harvey te vermoorden, maar Gordon (die zijn dood in scène had gezet) en Batman komen tussenbeide. De Joker wordt gearresteerd. Harvey wordt met een auto naar het justitiegebouw gebracht, maar komt nooit aan op zijn bestemming. Wanneer de Joker wordt ondervraagd, vertelt hij Batman dat hij Rachel en Harvey heeft laten ontvoeren en naar de twee uiteinden van de stad heeft laten brengen. Beiden zullen op precies hetzelfde tijdstip worden gedood, en Batman kan ze onmogelijk allebei redden. Batman besluit Rachel te redden, terwijl Gordon en de politie achter Harvey aan gaan.

De Joker heeft echter de adressen omgewisseld, zodat in werkelijkheid Batman zich naar Harvey haast en de politie naar Rachel. Met behulp van een vooraf geplaatste telefoonbom ontsnapt de Joker, en hij neemt ook Lau met zich mee. Batman redt Harvey net op het moment dat het gebouw waar hij in zit wordt opgeblazen. De ontploffing verbrandt de linkerhelft van Harveys gezicht, dat gedrenkt was in benzine. Gordon bereikt Rachel niet op tijd, en ze komt om in de explosie. In het ziekenhuis hoort Harvey over het verlies van Rachel, en geeft Batman, Gordon en de Joker de schuld. Ondertussen is er een televisieshow gaande, waarin een medewerker van Wayne Inc. de identiteit van Batman wil onthullen. De Joker belt hierop deze televisieshow, en meldt dat als deze verklikker niet binnen een uur wordt vermoord, hij een ziekenhuis opblaast. Daardoor ontstaat paniek en worden alle ziekenhuizen ontruimd. Dit geeft de Joker de kans om met Harvey in zijn kamer te praten en hem te overtuigen om Batman, Gordon en anderen te vermoorden.

Harvey neemt de naam Two-Face aan vanwege zijn half verbrande gezicht, en neemt één voor één wraak op de bendeleden en corrupte politieagenten die verantwoordelijk waren voor de dood van Rachel. Hij tost telkens met een muntje om hun lot te bepalen daar dit voor hem de laatste ware manier van rechtvaardigheid is. Daarbij vermoordt hij Sal Maroni en de man die hem ontvoerd heeft. Ondertussen vermoordt de Joker Lau, en maakt bekend dat hij vanaf die avond Gotham zal overheersen. Hij voorziet twee schepen vol vluchtende mensen - de één met gewone mensen, de ander vol gevangen criminelen - van bommen, en geeft de passagiers van beide schepen een kans zichzelf te redden - door het andere schip op te blazen. Uiteindelijk besluiten beide groepen afzonderlijk van elkaar echter, ondanks gruwelijke spanning, de ander niet op te blazen. Batman spoort de Joker op, en in een gebouw komt het tot een groot gevecht waarbij SWAT-teams en de handlangers van de Joker betrokken raken. De Joker en Batman vechten, waarbij de Joker uit het gebouw valt, maar Batman kan hem nog tijdig redden.

De keuze van de mensen op de schepen hebben Batman en de Joker bewezen dat de mensen niet zo slecht zijn als de laatste wil beweren. Maar nu heeft de Joker Harvey in een monster veranderd, het vertrouwen van het publiek in Harvey zal vergaan, en de honderden criminelen die hij in de cel heeft gezet zullen worden vrijgelaten. Batman moet Harvey proberen te redden en vlucht, de Joker wordt gearresteerd door een SWAT-team (zijn laatste scène in de film). Batman gaat op zoek naar Gordon. Hij vindt Gordon en zijn familie in het gebouw waar Rachel omkwam. Two-Face is daar ook. Omdat hij alle schuld op hun schouders zet, besluit hij hun lot met een muntstuk te bepalen. Bij Batman komt het op "munt" (De geblakerde kant van de munt) en Harvey schiet Batman neer. bij zichzelf raakt het op "kruis", waardoor hij mag blijven leven. Daarna is het de beurt aan Gordons zoon, de uitslag is munt. Net als Dent Gordons zoon wil vermoorden, wordt hij uit het raam van het gebouw gegooid door Batman, die de kogel heeft overleefd. Batman overleeft de val, maar Two-Face sterft. Terwijl Harvey levenloos op de grond ligt, overtuigt Batman Gordon ervan om hem alle schuld te geven van Harveys daden zodat de stad Harvey altijd als de grote held zal blijven zien. Als ze immers ontdekken dat hun "symbool van rechtvaardigheid" vervallen is tot corruptie zullen ze alle hoop verliezen, en heeft de Joker gewonnen. Gordon stemt toe. Aan het eind van de film begint een woedende menigte een klopjacht op de “moordenaar” van Harvey Dent en zijn slachtoffers.


Meld dit bericht

Related torrents

Torrent NameAddedSizeSeedLeechHealth
7 months ago - in Movies29.91 GB3514
Last Month - in Movies6.75 GB407
Last Month - in Movies4.02 GB5010
3 months ago - in Movies7.87 GB52
3 months ago - in Movies5.59 GB185

Note :

Feel free to post any comments about this torrent, including links to Subtitle, samples, screenshots, or any other relevant information. Watch The Dark Knight(2008) Link-Center Full Movie Online Free, Like 123Movies, FMovies, Putlocker, Netflix or Direct Download Torrent The Dark Knight(2008) Link-Center via Magnet Download Link.

Comments (0 Comments)




Please login or create a FREE account to post comments

Latest Searches